Známe se 30 let.
… a to už něco znamená

Chcete nové auto? Servis stávajícího? Partnera pro firemní flotilu? Stavte se u Čecháka. Známe se už od roku 1994. Prodáváme jak za hotové, tak na splátky a vykoupíme i vaši ojetinu. Máte problém? Stačí znát naše číslo, a vyřešíme ho za Vás.

Prémiové vozy

Koupíte u nás vše od nejnovějších sportovních aut po zasloužilé veterány. Nové i bazarové vozy za rozumné ceny.

Potřebujete peníze na ruku? Nebo prostě chcete dobrou cenu za svoje auto? Vykupujeme ojeté vozy všech značek, tvarů i velikostí. Také za Vás umíme doplatit leasing nebo úvěr.

Dongfeng

Autorizovaný prodejce a servis vozů

ČECHÁK holding je nově autorizovaným prodejcem a servisem vozů značky DONGFENG. Dongfeng Motor je druhý největší výrobce automobilů v Číně s více než 50letou tradicí v automobilovém segmentu a roční produkcí více než 3,5 milionu automobilů. Opět jsme tak rozšířili naše široké portfolio poskytovaných služeb.

Autoservis

Není závada, se kterou by si naši mechanici neuměli poradit. A složité opravy jsou pro ně výzvou. O flotily dodávek pečujeme stejně důkladně jako o nejnadupanější limuzíny. Provádíme měření emisí, likvidace pojistných událostí i STK.

Jsme nezávislým opravcem značek VW osobní vozy, VW užitkové vozy, Škoda, Seat, Audi a Ford.

Vůz na přání

Nevybrali jste si z naší široké nabídky? Nezoufejte, i pro Vás vymyslíme optimální řešení. Služba „Vůz na přání“ uspokojí i ty nejnáročnější, a ať už hledáte Kachnu z roku 1955, nebo speciálně zabarveného Superba, auto pro Vás najdeme a vše vyřešíme za Vás.

Věděli jste, že…

Spalovací a výfuková soustava auta se postupně zanáší karbonovými usazeninami a negativně ovlivňuje chod motoru?
Tím postupem času dochází ke ztrátě výkonu motoru, zvýšení emisí a také zvýšení spotřeby...


Řekli o nás

Za posledních 30 let jsme posbírali tisíce spokojených klientů.
Podívejte, co si o nás myslí.